Skærmbillede 2016-05-17 kl. 2.05.20 PM

Jeg har en kæp hest..!

Okay jeg har nok en del… men en af dem er … SØLVPAPIR!

Og jeg kan (åbenbart) gå fuldstændig bagover i flip over dets simple eksistens eller i hvert fald over brugen i vores hjem.. Og vi er uenige.. herhjemme..! For Peterfar mener åbenbart, at det er guds gave til manden, second to kvinden..!

Vi har diskuteret det før.. (som det nok kan høres..)

JEG er nu ået dertil, at jeg KØBER IKKE SØLVPAPIR!

Alligevel har det forvildet sig ind i vores husholdning.. (og det er ellers ikke meget han manifesterer i den retning) Men denne morgen står jeg op til et sølvpapirs mekka på vores 3,5 kvadratmeter store køkkenbord.. Der var sølvpapir så langt øjet rakte! Og det var ikke bare sådanne små fine afmålte kvadrater, der pænt blev foldet -sirligt om det mest ødvendige, som de sprøde cookies (storesøster aka sukkermonster, havde forberedt aftenen før), nej det var sølvpapir i overflod!

Dobbelt op på Sølvpapir omkring hver eneste lille madpakke del… Krammet op i kæmpe uhåndterlige bolde af sølvpapirshelvede, så hver enkelt lille stykke mad indenunder gemte sig i et hjørne, som en undskyldning for sig selv og for det fuldstændige uhørte forbrugsvanvid – Vi alle var vidne til..

GLEM at han lader mig sove længe… Glem at han smører mine børns madpakker… Glem at han står op med bebsen og kører 4 børn i stilling til skoletid…

FOR HAN PAKKER DEM JO IND I SØLVPAPIR..!

Maden, børnene og deres fremtid..!

ALT stod skinnende i glitrende sølvfolie, da jeg stod op!

Jeg fik synsforstyrrelser og hjertebanken og hele min hormon(for)styrede moderlige beskytterangst foldede sig ud i diffuse angsttanker om grundvand, miljøbelastninger og hvilken verden, det er vi overlader til vores børn… og deres børn og deres…

Jeg eksploderede..!

SORRY men jeg kan virkelig ikke med sølvpapir!

Jeg kan lukke øjnene for meget, som jeg alligevel ikke er herre over.. selvom jeg får lidt åndenød og ticks, år jeg cykler forbi Kongens Have og ser det skraldevanvid, solskinsnydende miljø-egoister efterlader på en varm sommerdag.. Jeg kan forsøge at sortere flasker, glas, batterier, metal, elektricitet og papir i vores dagligdag og jeg kan knibe øjnene rigtig hårdt i, hvis mine tanker strejfer emballageforbrug og alt muligt andet, som vi ikke kan ændre nedefra..

MEN SØLVPAPIR!

Det giver jo så sindssygt skide lidt mening… at man(d) ikke gider at folde ganske almindeligt madpakkepapir om vores madpakker og vores miljø. Det koster ikke det store at gøre sig den lille ulejlighed eller bare bruge en madkasse… !

ARRRGH!

Jeg har nu gemt sølvpapiret…

Og manden har helt sikkert en ny rulle med hjem…

Der er stillingskrig på foliefronten!

Så spørgsmålet er… må man godt blive skilt pga sølvpapirs uoverenstemmelser?

Der er kommet sådan et stykke glitrende folie imellem os og der er kun en side, der kan spejle sig i genskæret og se sig selv i øjnene..?

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 2.04.57 PM

Men kan jeg leve med at han bare tager skyklapper på og pakker videre?

Det er dagens store spørgsmål.

Det tog mig 3 kliks på nettet at finde frem til disse to links til hvorfor jeg har ret og han ikke får fred…

Derfor skal du spare på sølvpapir.

Link til lidt viden om sølvpapir

-hvad er din mening? Og har du andre Miljø-kæpheste som berettiger en skilsmisse??

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Kan man blive skilt på (grund af) sølvpapir..? appeared first on MEYERMOR.