Kære-ste, det er tanken der tæller..

Fødsel

Kære Kæreste

Det du ser her er resterne af intentionen om en romantisk kæreste-aften. 

Det var min mening at købe lidt lækkert til os, så vi rigtig kunne hygge år du kom hjem, – nu hvor de store var afsat.

Jeg ville egentlig have ordnet hjemmet, men babyen ville ikke lege selv og min ryg værkede af at slæbe rundt på hende hele dagen. Så vi skulle nok lige ha set igennem diverse legetøj, vasketøj og madrester, men potentialet var der stadig..

Jeg havde en romantisk tanke om, at vi skulle putte ungen og sidde i stearinlysets skær og nippe lidt tapas og drikke kølig hvidvin og tale om fremtidsdrømme.. – så jeg gik i Irma og købte lækker ost og pølse etc.

Vinen glemte jeg godtnok i Irma, fordi babyen sad og råbte af træthed i sin klapvogn, men sove til middag ville hun ikke.

Gik hjem og tømte indkøbsposen her, satte kyllingen i ovnen og smed babyen i bæreselen. (For sin vis er jeg meget godt tilfreds med at jeg ikke fik gjort det omvendt) Nu skulle hun gåes i søvn. Den plejer jo at virke! 

Tænkte jeg ville bruge turen ud til at købe dig en lækker ny kramme-trøje. Men glemte pungen hjemme. Det opdagede jeg, da jeg stod i Noa Noa og var ved at købe tøj til baby… Jeg havde faktisk glemt, hvad jeg gik ud for.. Men babyen faldt da i søvn.

Hjemme igen fandt jeg mig selv stå og falde i staver, med trætheden væltende ind over mig, stirrede på alle mine gode intentioner.. 

En ting var at å her til. En anden ting var udsigten til sen mad ….og snak ….og øjenkontakt.. Det føltes pludselig så langt fra min behovspyramide..

Hun sov. 

Jeg var sulten… -har vist ikke fået frokost.. 

Og træt… -hun sov så dårligt i nat.. 

Sorry.

Jeg ville bare smage lidt, men kunne pludselig mærke min amme craving .. kom til at spise lidt (meget) af det hele. 

Så fik jeg lige brug for at ligge ned.. Beholdte baby i bæreselen for ikke at vække hende..

Er du ikke bare sød at stille maden væk år du har spist? 

Og hvis vi stadig sover så afmonter gerne baby.

PS. Der er vasketøj i maskinen. 

Pps. Det er tanken der tæller..

 

The post Kære-ste, det er tanken der tæller.. appeared first on MEYERMOR.