Jeg holder af hverdagen. -Lidt fødselsnørd er man vel..

Fødsel

De sidste par dage har stået i fødselsnørderiets tegn.. Jeg har nemlig haft fornøjelsen at tilbringe dagene med en masse andre jordemødre til GynZone´s Workshops og Symposium på Metropol i København. Det var et dejligt gensyn med den gode studietid, som de første år foregik på samme matrikel, men også med  kollegaer, som jeg ikke har set årevis. Der var tid til lidt jordemoderfagligt networking og til fordybelse i de, af de opslåede emner, som man havde interesse i.

Der var mange spændende emner på de forskellige workshops, men det var ikke svært for mig at vælge, da jeg så, at Anne Ruby havde en workshop om Hypnose. Jeg er allerede ret stor tilhænger af hypnose til fødselsbrug og har derfor også et element af hypnose ind over min smertelindringsteknik. Jeg er selv uddannet HypnoBirthing Instructor og benytter elementer fra dette i min private Fødselsforberedelse, så jeg har egentlig længe gerne ville møde Anne og se mere til, hvordan hun forstår og bruger hypnose i sin praktik.

Jeg blev ikke skuffet! Anne er virkelig dygtig og enormt tillidsvækkende og jeg blev endnu en gang bekræftet i Hypnoses relevans i….  ja stort set alt, hvad der har med reproduktion at gøre.. Ja mindre kan ærmest ikke gøre det! Så klart en tilfreds kursist her med masser af inspiration til nye blogindlæg!

Derudover signede jeg op til workshoppen om vandfødsler ved den Norske vandhund Anne Fjeldberg, som er ekspert på det område og har arbejdet hårdt for at normalisere vandfødsler på Rigshospitalet i Norge. Jeg er stor fan af vandfødsler og efter dette oplæg er det ikke ændret! Med mit nye job i Storkereden, hvor størstedelen af fødslerne foregår i vand, var det fantastisk lige at få bekræftet sikkerheden ved vandfødsler og få lidt sparring omkring diverse teknikker og ideer til at optimere oplevelsen for både mor og jordemoder.

Dagen efter stod på Symposium med mange korte oplæg om den normale fødsel. Det var spændende og meget motiverende og jeg tror vi var rigtig mange jordemødre, der fik opfrisket både vores kernefaglighed og fik rystet en masse medicinsk støv af vores jordemodersjæle..

skaermbillede-2016-11-11-kl-4-58-59-pm

Desværre ringede vuggestuen mig hjem til en bebs, der var lidt træt af det hele og kun havde siddet på armen den sidste time.. Nova var maxet godt ud efter en lang uge, hvor hun har haft lidt lange dage. Så jeg måtte modvilligt stikke af fra de sidste oplæg.. stå op på cyklen på vej hjem og blæse fødselsnørderiet af mig, så der var plads til en lille mus, der brugte resten af aftenen på at sidde på mors mave i bæreselen eller ved babsen….

I dag har hun været med mor halvt på arbejde -blev dog sat af til max forkælelse hos farmor, imens jeg har haft lidt jordemoderkonsultationer i reden..

Og nu er det weekend!

God weekend til jer!

-jeg håber på en stille fredag og så et par fødsler i weekenden, så jeg kan få lidt praktik på teorien 😉

<3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Jeg holder af hverdagen. -Lidt fødselsnørd er man vel.. appeared first on MEYERMOR.