886A6983(1920x1536)-farve2

fotocredentials http://www.lycoops.com

Egentlig var jeg gået i seng med Nova her lidt over otte.. efterlod et par piger i køkkenet, der stod og bagte “klassens time kage” -hvilket åbenbart er et oldnordisk begreb according to de to høns..

Jeg var træt og skal tidligt op imorgen og er desuden på hardcore træningsmission, så søvn var en kærkommen escape fra køkkenets fristelser.. men jeg vågnede alligevel her en time efter og det var ikke den søde chokoladekage duft der trak..

Det trak for det første i mig lige at få kysset min store pige godnat.. det er ikke mange minutter, vi ser til hinanden ind i mellem -som i dag, hvor hun har været til Sofie Linde show i DR byen med sine veninder og først kom hjem, 20 min før jeg gik i seng med Nova.. hun er pludselig blevet stor og har sine egne veje og jeg kan mærke, at jeg skal huske at få prioriteret noget alenetid med hende snarest.

Det var dog ikke det store kyssebehov hun havde, for jeg blev værfet ud af hendes værelse før jeg ærmest var kommet ind. “Spiser du vores kage??” spurgte hun med anklage i stemmen, som om jeg rent faktisk kunne finde på at skære et stort fint stykke kage ud til mig selv af hendes stadig lune chokolade kage (der står lige her foran mig og lokker…) – hvad tænker hun dog om mig? Mig hendes mor? Kan hun ikke en gang undvære et stykke til sin mor????

Nå men så meget for det træning der.. jeg endte med en af mine nybagte boller med tandsmør på den ene side, og højtragende peanutbutter og syltetøj på den anden.. Der skal vel også være noget at bygge muskler af tænker jeg… Nu er maven i ro, men så igen… det er den slet ikke for den anden grund til at jeg stod op, er at jeg er super spændt på imorgen..

og DET kan mærkes i maven…

Imorgen klokken 0700 står jeg på Hellerup station klar til at blive samlet op af søde Eline… og så skal vi til Århus … og til møde.. med et forlag…

-som er interesseret i at udgive vores bog..!

En bog, som vi har arbejdet med at lave et oplæg til hele foråret og som Eline har sendt ud til forlag og nu er der nogen, der er interesseret!

Og det føles ret vildt!

Jeg kan ikke røbe så meget om bogens indhold endnu..

Men i kan jo læse Elines fødselsberetning og se om I kan komme med et godt bud;-)

Oscars opturs fødsel

Kryds fingre for os!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Jeg holder af hverdagen #2 -Jeg er så spændt… appeared first on MEYERMOR.