I går fløj jeg hele vejen ned af Gothersgade… Det føltes i hvert fald sådan!

Jeg var på min cykel. Fri som fuglen. Ingen baby vedhæftet. I høje hæle. Makeup. OG ET STORT SMIL. På vej til en vino-aften med mødregruppen.

4,5 måned med babs og bebs i fokus, men over 1 år siden at jeg sidst har været mig selv i min egen krop og med min egen vilje. Den cykeltur var en oplevelse af flow – et lykkebegreb hvor tiden flyver og du flyver med.. og det fortsatte resten af aftenen…

Store i slaget havde vi for 2 mdr siden sat datoen. Tid til OS! Mødetidspunkt kl 21, babyer spist af og forhåbentlig puttet så vi kunne stikke ud på prøveløsladelse…

Det lykkedes! 7 mand høj omkring et bord med masser af vin og røverhistorier! Alle mand høje på oplevelsen og hinandens gode selskab.

Telefonerne blev tjekket og status hjemmefra delt i plenum. En baby var ked, men manden var sej! Der blev skålet for ham! Ellers var der ro på de små artige børn derhjemme 🙂

Kl blev 23

Og så kom der en besked fra farmand… Hun er vågen, hvad vil du?

Ja hvad ville jeg….

Jeg havde sat modermælkserstatningen frem derhjemme, men det var ikke ensbetydende med, at jeg rent faktisk ville lade ham bruge den. Jeg har haft en ret stor personlig tilfredsstillelse i at min baby kun har fået MIG. Visheden, år jeg kigger på min lille tykke marcipangris om, at hun er 100% made by me, har været en slags belønning til mig selv, for den alt for hårde ammestart vi havde. MEN… jeg vil jo heller ikke være dumstædig.

Der var ikke noget udpumpet mælk..

Der var promille i mig..

Den beslutning skulle jo være nem… så jeg spredte mine arme ud og lod mig falde… frit fald ud i friheden til at give slip…………. BUM

Næste besked. Vi sover. Hyg dig skat.

Og det gjorde jeg:-)

Kom hjem og facede virkeligheden. Sovende kærligheder i min seng. En flaske ved siden af. Halvt spist. Smilede overbærende til mig selv. Det er ok Heidi.

Vågnede op til en glad baby. Hun havde hverken groet grønne knopper eller en lang hale over natten, ej heller havde jeg. Samme mor. Bare gladere! – og klar på pomfritter.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post I believe I Can fly …. appeared first on MEYERMOR.