skaermbillede-2017-08-28-kl-00-42-08

Så dejlig en datter…

Det er altså ret vildt at have en teenage datter! Så vildt på så mange måder… Altså i det hele taget først at fatte, at man selv er blevet et gammelt røvhul og dermed har en halvvoksen af egen yngel ved siden af sig! Det er da vildt! Jeg kigger tit på hende og forundres over, at hun er det samme menneske, som den lille 3600 grams Mickey Mouse (Ja det lignede hun) jeg asede ud for snart 15 år siden. Tænk, at hun har været den samme hele vejen igennem al den udvikling hendes lille krop har gjort igennem årene!

Jeg savner hende ind i mellem, som den lille fis hun har været. Hendes energi. Og alle de sjove stunder. Esmaraldaen år hun var sur. Dansemusen og spilfordeleren. Og nu hvor hun bruger mere og mere af sin tid bag lukkede døre.. savner jeg hende aller mest, som den pige hun er nu.

Min store datter. Som nogle gange elsker mig højere end månen og andre gange kan få mig til at føle mig helt fjumret og dum. Som sender mig ud af sit værelse eller beder mig pænt om at flette æbet… år jeg pipper løs og er alt for snaksaglig og hun lige har noget lidt mere interessant at tage sig til.. HVAD kan dog være mere vigtigt end at være sammen med sin mor?

Jeg føler nogle gange, at hun forbarmer sig over mig… at hun ærmest får ondt af mig og tænker okay, så kom da her ind til mig og få et lille trøste kram… Det skal nok gå mor.. Jeg bliver bare voksen og får mit eget liv. ikke…? …og flyver fra reden og glemmer, at (du har båret og født mig og curlet din vej op igennem livet) ..ringe hjem.

Men ikke i dag!

I dag har jeg solet mig i min datters lys. Og hun har haft lyst til mit selskab. Altså ikke bare tålt ærvær. Men den der slags hvor hun kom helt frivilligt ind og sad på min seng og snakkede! Og fortalt emig alt muligt! Lukkede mig ind i hendes følelsesliv og lod mig føle at jeg var vigtig.. Sådan ligesom i gamle dage. Da mor var den vigtigste i verden..

Jeg er blevet forkælet! -og datterforkælelse er altså noget af det bedste!

Det startede allerede igår.

Jeg har haft en hård uge.. det har vi faktisk alle. Siden Rio rejste. Men en hel del bad luck oveni min hat og så en hård nattevagt op til igår var lige ved at slå bunden helt ud af mig. Jeg havde fået to timers søvn og kom hjem ud på formiddagen til to søstre der passede hinanden. Jeg måtte bare have en times søvn mere inden vi skulle til forpremiere på Biler kl 13 og jeg krydsede mine fingre for at den store havde goodwill nok til at tage den lille med på legeplads. Pretty please…

I sig selv var allerede det at man kunne lokke teenageren med ind og se Biler en bedrift i sig selv… så jeg følte ærmest det var min lucky day, da jeg ikke mødte modstand på forespørgslen. De gik! Jeg sov. Og så ringede vækkeuret! BLINK! Okay så var vi i bio (Og kan virkelig godt anbefale den nye Cars film! YEAY – den var desværre så god at jeg ikke fik sovet lidt mere i biografen) og da vi var på vej hjem igen, var mine ressourcer ved at være lidt brugt op… Og ØV for den for jeg havde udsigt til en fyrreårs fødselsdags fest hos min gode veninde, som havde gjort en hel del ud af det.. og så kunne jeg bare komme der og ligne en hængt kat!

Jeg har ikke noget tøj at tage på peb jeg… og kun en halv time til at gøre mig klar øøøøv.

Men teenageren forbarmede forvandlede sig til en personlig stylist og fandt lynhurtigt en af hendes egne bluser frem, som hun netop har købt. Her mor tag den her på! Og har du ikke en lædernederdel til?

Og så var jeg i tøjet! Og imens jeg lagde make up, fik jeg krøllet mit hår AF MIN DATTER! Min datter!! Altså den her lille bitte bebs, som jeg æsten lige har født! Kan nu krølle og style og jeg ved ikke hvad! Jeg fik lige en lille spydig bemærkning om, at jeg skyldte hende een.. Og jeg svarede ” Altså som i at du har krøllet mit hår mod alle de millioner af gange jeg har flettet dit? Det er klart!” Hvis jeg skal være ærlig står jeg gerne på hendes skyldner liste og kan kun håbe på snart at få lov til at nusse om hendes hår igen!

Jeg røg til fest med et HYG DIG!

Og blev vækket her til morgen  formiddag med en iskaffe på sengen! Pigen gik og nussede med en maske i ansigtet og inden jeg havde set mig om fik jeg samme tur. Og så vaskede hun også lige alle mine pensler og ryddede mit badeværelsesrod fra gårsdagens festklargøring op…

skaermbillede-2017-08-28-kl-00-41-30

Jeg føler mig så forkælet!

Og varm om hjertet..

Og så topper hun den lige med at lave pasta med laks og asparges og sesam til aftensmad… Altså aftensmad til en tømmermands ramt mor, der har tilbragt eftermiddagen i DGI byens svømmehal med bossen og kommer udmattet og afkraftet hjem med overtræt boss…

Behover jeg sige mere?

Som hendes nye “arbejdsgiver” Mette Marie skrev til mig

“Tvillingerne har adopteret din datter, så vi har valgt at beholde hende # daughtergoals”.

Meyer FILImor er stolt…

skaermbillede-2017-08-28-kl-00-48-05

Ps mine store børn godkender selv alt billedmateriale jeg lægger op, men ordene har jeg frit spil på. Så må vi se om det bliver et af de der.. moaaaaaarmoments imorgen år hun læser det her…

<3

Her er lidt flere af de indlæg jeg har skrevet om min store pige..

Slipping through my fingers

Giv mig komplicerede fødsler, giv mig skrigende børn, giv mig hvad som helst.. men fri mig for.

(en) Mors tale til konfirmanden

Hverdagens drama! Noget om et pas der var væk og en pige der fortjente at få vinger..

Hvad vil du være år du bliver stor?

En kvart brystvorte, en dødskamp og en tur på børneafdelingen.. Min egen Ammekamp Part 3

—-

Ps du kan følge med bagom bloggen og vores liv på instagram og insta livestory.

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Hvordan har jeg gjort mig fortjent til… appeared first on MEYERMOR.