image

Vi var til påskefrokost igår..

Ikke bare en lille hyggelig påske-komsammen, men en af den slags, hvor gæsterne egentlig bare skal medbringe en ret, men så dukker op med en kasse champagne eller snaps under armen. Og hvor værtinden byder velkommen til et hjem i skriggul, lyserød og lilla opdækning og værten har fixet den helt store playliste med danske slagersange og drukviser. Der var ikke bare lagt op til en lille æggejagt med påskeharen, for aberne var inviteret til gilde og der skulle være fest!

image

Når festen starter kl 13 og de 6 flasker snaps er blevet skålet og sunget ned inden leverpostejen er blevet varm nok til at komme på bordet, så ved man godt hvad klokken har slået…

Men alligevel kom det bag på min mand!

Til hans undskyldning vil jeg sige, at han nok ikke var den eneste påskeharen kom bag på til den her fest og der må seriøst være dømt hovedpine i vennekredsen i dag!

image

Nå men altså han var still standing da jeg forlod festen ved 19.30 tiden.. og det er det sidste jeg har set til ham til nu.

Jeg havde sneget mig som en ninja ud af bagdøren, efter et kort opkald til min mor, der passede min helt egen lille påskekanin derhjemme. Der var gråd i røret fra en overtræt bebs, der havde hygget sig så meget med at vise sin momse hele hendes repertoire af fysisk formåen og udtømme alskens legemuligheder med den stakkels krykkeramte bedstemor med nyt knæ. Begge var trætte! Og det skal man ikke sige to gange til mig, før jeg får tunnelsyn og tuner ind på destination tryg baby.

Jeg havde dog ået at give manden et flygtigt kys og røbet min mission om at forlade festen uden opbrud og i farten fik jeg også sagt til ham, at han bare skulle give den gas..

Set i bakspejlet skulle jeg måske lige have overvejet den opfordring en smule.. For speederen havde vist allerede været i bund et stykke tid.

image

Jeg så ham på et tidspunkt imorges, askegrå og krumbøjet, som havde han reddet på påskeharen hele vejen hjem fra Fortunvej, men han lugtede, som om de havde gjort et pitstop på en røgbefængt bodega.

Han havde vist forsøgt at krybe ind under dynen til os, men der var kun een kære mor her og det var Novas..! Så han blev forvist og sendt ud med sin luftforurening hængende som en tyk dis efter sig.. manden var sundhedsskadelig i en radius af 3 meter og hans ynk og klynk kunne også vække babyen.

Sorry..

Der er jeg nok ikke stewardesse for ingen ting.. vi skal tage vores egen maske på først før vi redder andre og så er ødudgangen…

…DEN VEJ!

Foot first HURRY!

Han brokkede sig lidt på et sprog kun han kender og dinglede videre i sin søgen efter et sted at smide sin uvårne krop.

Jeg kender ham godt nok til at vide, at år den har fået sådan en af de helt store ture, så har han en fantastisk tendens til at gå i seng i sit hovede.. men han glemmer bare lige at få kroppen med… Klog af skade efter vores første skanderborg festival, hvor det tog mig 1,5 time, at få manden dinglet hjem i teltet, fordi han stod dead man standing og sov efter hver 10 skridt, er jeg helt okay med at lade ham finde sin egen vej. For som et par Jyske forbipasserende skanderborg-piger sympatisk havde ynket mig “det er godt nok op af bakke det der”.. !

Nå men vi vågnede, Nova og mig.. Dejligt udhvilede!

Men hvor var BAAAAR?

Nova gik på udkig efter ham..

Vi fandt spor efter ham rundt omkring i lejligheden… og som en anden påskeæggejagt ledte vi hvert et rum igennem.. Badeværelset var blevet efterladt i “opslået” tilstand og vandhanen løb! Men ingen BAAAR..

I stuen var der blevet konsumeret et af børnenes påskeæg og det lignede at påskeharen havde hjulpet med at flå tøjet af ham, en sko under bordet, lidt tøj på sofaen og..

image

Noget var endda lagt pænt sammen… imagePåskeharen havde sågar været så venlig at sørge for et par panodiler inden sengetid…image

Men hvor havde han lagt HAM?

Han var ikke i gangen, men lidt mast legetøj viste, at han vel nok havde været der..

Datterens værelse var tomt.. og ved første øjekast var der også ret så tomt i drengeværelset….

image

Men så opdagede vi spanden….

image

Og fandt manden…!

Og den var god nok… han var der!

Og han trak vejret! Selvom han lignede en der var blevet rullet af en hel flok gangsta påskeharer.. så var han der.. Novas far -i æsten et helt stykke…

Det er ikke tit det sker, men en gang i mellem skal den bare have en over nakken uden at se sig tilbage..

Jeg kunne godt onde ham det!  Haha og jeg kunne også godt onde ham hans tømmermænd (I’m no saint;)..

Nova og jeg fulgte påskeskattejagten op med en tur på legeplads og en treassurehunt i den lokale Føtex, hvor vi shoppede ind til den helt store Tømmermandsmedalje..

image

Hen af dagen blev der mand nok i påskekyllingen derinde til han også kunne komme op og ryste fjerene lidt og da vi forsøgte at finde ud af hvad tid, han mon egentlig kom hjem, kom jeg i tanke om, at jeg havde nogle missed calls på min tlf.

Det var vores dørtelefon.

kl 22.02, 22.03 og 22.04… Der var vist en der havde forsøgt at komme ind af porten (som åbnes med tlf kode)..

Der lå en talebesked…

“Er du sød lige at lukke din kæreste ind” han står herude og dingler..

Så var det måske alligevel Påskeharen, der havde sørget for at han kom hjem 🙂

image

Tak for PÅSK! Vi glæder os allerede til æste gang !

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Hvor har påskeharen lagt min mand? appeared first on MEYERMOR.