image

Dette indlæg er lavet i samarbejde med My Academy og er dermed sponsoreret, meningerne er dog vores egne.

Der er ikke nogen der råber??

Eller smækker med dørene???

Jeg kan heller ikke se brækkede blyanter eller tudepapir eller flere grå hår på Peters hovede..

ER der mon virkelig lektiehjælp igang på det værelse???

Filippa har budt velkommen til Katrine fra MY ACADEMY mange onsdage i træk nu. De kører deres helt eget show og det er ikke meget, jeg har været ind over. De kommer altid smilende ud og holder en lille te-pause halvvejs i sessionen og så tøffer de ned på værelset igen, lukker døren bag sig og så hører jeg ikke mere fra dem…

Den anden dag sneg jeg mig lige til et hurtigt..

BANK BANK

-og så rigtig mor agtigt åbnede jeg døren i farten.. hov heeej, de hængsler er da vist ret så godt smurt siden døren åbner så hurtigt;-)

Hvad laver i??

Skynder mig at kigge rundt efter noget mistænkeligt på rummet…

Sidder de bare og youtuber den eller spiser slik i smug eller hvad sker der?

image

Det så sgu godt nok ud…

Og ja jeg har jo også hørt fra Filippa, at det faktisk går rigtig udemærket med det her My Academy forløb, som Filippa fik tilbudt i Hvad vil du være år du bliver stor.

Filippa er glad og selvom der lige har været en enkel dag, hvor vejret og trætheden fyldte mere end lysten til at studere, så har der ikke været nogle sure miner eller tryglen om afbud. Hun føler sig priviligeret over at have muligheden for at forbedre sig og hun er glad for, at der er fokus på det, hun selv føler sig svagest i, nemlig stavning. Men hun får også hjælp til andet dansk, da de tager udgangspunkt i hendes lektier.

Altså nu står hun lige her..

image

..så jeg spørger hende da lige igen inden jeg skriver videre….

Filippa, hvad føler du er det bedste, du har fået ud af dine timer med Katrine indtil nu?

Jeg er blevet bedre til at stave! Og det har givet mig mere selvtillid!

!

Og så kan det faktisk ikke siges bedre!

Filippa føler, at hun bliver mødt på sit niveau og at hun udvikler sig der fra. Hun har fra første gang følt en god studiekemi med sin underviser Katrine og hun kan lide den måde Katrine bygger deres sessioner op. Katrine er altid til tiden og meget imødekommende og pligtopfyldende af type, hvilket jeg tror Filippa kan lide at spejle sig i.

Så alt i alt er det et rigtig godt match!

Undervisning, selvtillid og en god rollemodel.

Her er et indblik i de rapporter Katrine skriver efter hver session.

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 3.12.07 PM

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 3.12.31 PM

Skærmbillede 2016-06-06 kl. 3.12.53 PM

Hvis I vil læse mere om hvordan i kan få lektiehjælp i jeres hjem så læs her:

My Academy.dk 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Hvad har de gang i bag den dør?? appeared first on MEYERMOR.