Skærmbillede 2015-02-19 kl. 10.12.46 PM

Putningen af Nova er efterhånden kørt meget godt i stilling, men her til aften var den lidt anderledes og jeg måtte lytte godt efter, for at forstå hvad hun ville.
nHun er gerne lidt kortluntet efter kl 17 om aftenen, så i dag gik Filippa og jeg en tur med Nova i bæreselen. Vi handlede laks og Nova tog sig en god lur. Hjemme sov hun lige akkurat til vi fik lavet maden og hun var god i skråstolen, imens vi spiste.

Kl 18.30 fik Nova en babs og Fili og jeg hyggede med Topmodel og Honningmelon..
nMen Nova syntes overhovedet ikke det var hyggeligt. Hun var gal på babsen, fejlsank mælken, hikkede, hostede og pruttede OG skældte ud! Det er der nu ikke det store nye i og jeg har efterhånden lært, at år hun først får mælken i den gale hals, så SKAL der bøvses førend, der kan spises videre. Men hun var for sur i det til at give slip på den bøvs. I stedet forsøger jeg at aktivere hende, så hun glemmer sin surhed og meget belejligt er det blevet tid til Novas aftenbad.
nDet er sjovt, badet gør Nova glad og hun har meget travlt med at udnytte sine bademinutter til fulde. Lidt hytteostegylp er dog ved at sætte en stopper for glæden, men så har vi gentagelsens glæde ved puslebordet, hvor Nova siger hej til sin flotte Snefnugs uro made by Filippa. Imens hårtørreren varmer fusserne, kan man lige netop lokke et lille smil ud af damen.
nNormalt er det så tid til den babs, som jeg har sparet op, ved at Nova får den anden to gange i træk -da hun ammer hyppigt ved aftentid, og normalt er hun ret tilfreds med putte-babsen i mørke i soveværelset. Det plejer at være en god rolig amning, hvor den lille prinsessen på ærten får gearet ned og givet sig hen til søvnen, Det kan godt ske, at hun skal have en tur på begge babser og endda tilbage til første igen, men det plejer at være rimeligt fredeligt.
nMen ikke i dag.. hun drikker surt og skælder ud, så får hun den anden igen, men bliver gal på babsen… Jeg prøver at bøvse hende og lægge hende til igen, men ak… Hun er ved at miste tålmodigheden med mig.. men hendes lyd.. Aiajajajjaj hun lød mere træt end sulten, så i stedet for at sidde og overveje (begræde) min mælkeproduktions knaphed, lemper jeg lige sutten ind i min lille gnavpot af en baby. Med det samme ændrer hun lyd. Lukker øjnene og giver sig hen. JES tænker jeg så har jeg hende igen.. men nej hun bliver sur på svøbet og vil ikke ligge i sideleje på mit skød, som vi plejer..
nHun kæmper imod det jeg plejer at gøre, men er tilfreds med sutten… SÅ jeg tænker det må være bøvs og lader hende først hænge på min skulder, men vender hende så om ryg mod min mave og her finder hun ro. Vugger hende først stående, så ned og sidde og inden hun lukker helt ned, svøber jeg dynen op omkring hende og glider hende ned på sengen. Så lykkedes det alligevel. Pigen er puttet! Og det der først virkede til at kunne gå helt skævt tog alt i alt 20min.
nSå Godnat og sov godt Prinsesse( på ærten).

The post Hjælp mor, jeg vil sove! appeared first on MEYERMOR.