Skærmbillede 2015-08-25 kl. 9.53.59 PM

Den omtalte ring sidder her på højre ringfinger.

-Den med Heidi og Peter -og Heidis morgengave-ring fra eksmanden for et par år siden..? – Ja så har I faktisk hørt om det, der blev starten på Novas liv.

Det er sjovt at tænke tilbage på, at hvis det ikke havde været for det dilemma og Monopolets sjove håndtering af vores lille konflikt, havde vi måske ikke fået modet til at give slip og kaste os ud i 2. omgang familie, ægteskab og … Nova.

Det startede egentlig med at være en sjov lille etisk argument-kamp, først imellem os selv og senere til diskussion i plenum blandt venner. De mange forskellige meninger og følelser dilemmaet fik frem gjorde, at vi valgte at sende det ind til Mads og Monopolet for at høre hvad de kunne komme frem til.

Her er hvad jeg skrev til Monopolets redaktion.

Mit brev til Mads og Monopolet

Mit brev til Mads og Monopolet

Allerede mandagen efter ringede Louise fra Monopolets redaktion og takkede for dilemmaet. De kunne rigtig godt lide problemstillingen og så os gerne live på scenen til Monopolets 10 års jubilæum !!!

Der fik jeg godt nok lige en rislen ned af ryggen…

Altså, jeg var jo klar nok på at vores dilemma blev bearbejdet, men var jeg klar på personificeringen…? Og sådan helt live og det hele… Heldigvis var der noget vigtigt i kalenderen samme dato som jubilæet, så det blev istedet aftalt, at vi skulle komme direkte i radioen den æste lørdag…  Det var som sådan også grænseoverskridende nok!

Da jeg videresendte korrespondancen til Peter og bad ham sætte kryds i kalenderen, skrev han dette brev som opfølgning.

Peters info til redaktionen

Peters info til redaktionen

Louise havde lidt opfølgende spørgsmål til os og så fik vi tilsendt et manuskript over forløbet og tidspunkt for opkaldet.

Så var det bare at vente…!

Jeg fik tiltagende sommerfugle i maven i dagene op til udsendelsen.. Jeg vidste jo godt at det var nemt at tolke på den ring og bare afvise dens ret til at sidde på min finger, så jeg forberedte mig på at blive sat på plads af panelet. Men … jeg ville ikke gå ned uden kamp!

Derfor testede jeg mine veninders holdninger og argumenterede på dem i vores veninde gruppe på facebook. Her er et uddrag.

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 10.50.51 PM

Veninderne var et hårdt panel.. der var flertal for at den skulle ryge, men så fik jeg sat ord på mine argumenter..

 

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 10.41.45 PM

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 10.53.13 PM

Og så blev kl 11.00 og den velkendte Mads Steffensen stemme bød velkommen til monopolets panel; Annette Heick, Søren Pind og Mads Christensen og så var det bare at springe ud i det…!

Det kan ikke gengives hvad der skete i de æste ca 10 minutter. Men det inkluderede en verbal revsning fra Mads Christensen (dog ikke til mig) en skønsang fra Søren Pind og en løsning fra Anette Heick. Og det var sjovt! Et af de monopol dilemmaer, der bare kørte på og havde en gennemgående energi fra start til slut.

Hør den første udsendelse her Mads og Monopolet d. 31/8 2013

Konklusionen blev at Ringen måtte af og at Peter skulle finde noget nyt at putte på min finger.

Der var folk der kunne forstå mig..

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 11.31.22 PM

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 11.30.29 PM

Og så var der typen der ikke kunne…

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 11.31.43 PM

Haha… å men slagets gang i monopolet endte med, at Mads konkluderede, at Peter vist havde været udsat for kvindelist, så den stod 1-0 til Heidi… Og den var jeg med på:-)

Men det fik Peter ændret på ugen efter…..

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Har I hørt den om ringen i Mads og Monopolet? appeared first on MEYERMOR.