image

Dejlige Sine fra bloggen Miaya og jeg mødtes den anden dag til en barselskaffe og lidt babynus. Alban er 3 mdr nu og lidt af en lækkermås. Der er godt nok en verden til forskel fra hans stille og rolige facon til Novas vilde ræs, men vi mødtes oppe i Hotel Generators lounge, hvor der var plads til både fri leg og ammehygge.

Nova gik på opdagelse og så længe hun kan finde nogle (fri)villige smil fra fremmede, så er hun glad og from.

image

 

Da hængekøjerne var frie fik babyerne en omgang svingehygge, det var lige ved at ende galt, da Nova pludselig skal videre i teksten og svinger sig udover siden.. For at “redde” hende svinger jeg ud med armen og hælder min kaffe ud over hendes ryg og ben…. Heldigvis var kaffen (som altid) blevet kold….! Lidt af en forskrækkelse til mutti her og et wake up kald for endnu en near miss som jeg har skrevet om før her.

Alban var noget af det roligeste af en baby jeg længe har mødt – (så kan jeg bedre forstå Sine ikke har haft brug for et babyhvisker besøg;)

Nu siger Sine jo godt nok, at alle 3 børn har været lige så nemme som Alban, men ellers ville jeg jo være forfalden til at konkludere, at det er fordi han er så godt født… Du kan (gen)læse Sine´s dejlige fødsel her, læse om vores fødselsforberedelse her 12, 3, 4, 5 eller købe Vores Børn magasinet og læse og se de smukke billeder fra Sines (og Albans) fødsel herunder.

image

Ja okay Nova hænger i bæreselen og vil også se hvad det er jeg laver!

image image image

 

Sejt Sine!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Har du set Sine føde? Ellers så se med her! appeared first on MEYERMOR.