Indlægget er en konkurrence lavet i samarbejde med www.my-academy.dk

Indlægget er en konkurrence lavet i samarbejde med  my-academy.dk

Starthjælp… et sjovt lille ord, som du måske forbinder med noget med biler og tomme batterier, men som jeg har fået ind i mit ordforråd, med en helt anden betydning efter jeg er blevet jordemoder.

Starthjælp er det ord nogle af os jordemødre og læger bruger, når vi vil trøste nybagte forældre til et lidt for slapt og lidt for blåt lille barn, som kun kort er landet på mors mave inden barnet lige får en tur over på Sechers bord… Til lidt starthjælp. Barnet skal måske bare have lidt hjælp til at få foldet lungerne ud og få styr på cirkulationen og vejrtrækningen.. Lidt hjælp til at få maskineriet igang.

Et skønt ord!

Fordi der implicit i ordet ligger en tillid til grund for at selve funktionen virker, men bare lige kræver en optrækning for at få gang i spilleriet.

Vi kan alle have brug for lidt starthjælp ind i mellem.

Personligt har jeg stor glæde af lidt starthjælp hver eneste morgen.. eller efter en lur inden nattevagt… -sidstnævnte kræver en del starthjælp! Men år først jeg kommer igang, så bliver det hele lidt nemmere. Sådan er det også, år der går lidt for langt tid imellem mine blog indlæg.. skriveblokeringen presser sig på. Jeg kan ikke finde flow. Hvor skal jeg starte og slutte?

Jeg ser det også på mine store børn. Starthjælp kan være organiseringen af legeaftaler, forberedelsen inden hobbyer, en lidt ekstra god madpakke eller alenetid sammen.. En mangelvare i en stor familie som vores! Starthjælpen bringer glæden frem i hverdagen.

Starthjælp kan også være lektiehjælp!

Nogle gange er det ødvendigt at komme godt fra start, for at resten af “løbet” kører bedre.  -Sådan har det været for Filippa med hendes forløb hos My Academy. Læs om hendes forløb her.

Hvad vil du være år du bliver stor?

Hvad har de gang i bag den dør

Op eller neddrager du dit barn?

Filippas selvtillid i stavning er smittet af på hendes generelle selvtillid i skolen. Det er lidt nemmere at skrive sammen med de andre eller få rystet en aflevering ud af ærmet, år man ikke skal sidde og bruge så mange ressourcer på sin stavning.

Lektiehjælp kan bringe glæden frem i skolen. Og nogle gange er mor og far bare ikke lige så gode til at give den form for starthjælp, som feks de unge studiecoaches fra My Academy er..

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores forløb hos My-Academy og har derfor lavet en aftale med My Academy om en konkurrence for bloggens læsere, så en af jer kan få mulighed for at tilbyde jeres barn lidt starthjælp.

DU KAN VINDE ET KLIPPEKORT TIL 5 X 2 TIMER UNDERVISNING

TIL EN VÆRDI AF 3900KR!

I SKAL BLOT SVARE PÅ HVAD I VILLE BRUGE PRIVATUNDERVISNINGEN TIL?

skriv også fag og niveau (folkeskole, STX/HTX/HF/HHX/VUC eller SRP/eksamenshjælp)

NB:Undervisningen kan kun foregå i postnumrene 0-4000.

SKRIV JERES SVAR I EN KOMMENTAR HERUNDER

Så vil jeg glæde mig til at udtrække en vinder d. 5/9 RETTELSE: vinderen udtrækkes d. 15/9!

 

 

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Har dit barn brug for lidt starthjælp? Vind et forløb med lektiehjælp Her! appeared first on MEYERMOR.