Jeg skriver denne overskrift og kan ikke lade være at tænke på hende her.. Baby evil eyes. Måske nok den sødeste youtube video ever.. Hun forstår at “get serious”!

Igår havde vi spas – med en lille aprilsnar – Hemmeligheden bag mit unge udseende.. og I var nogle, der hoppede I med begge ben.. men jeg tror ikke, jeg fik ligeså mange af jer, som sidste år, da jeg skrev den her Hemmeligheden bag mine børns trivsel..

Jeg er faktisk bange for, at der stadig findes en læser eller to, der tror, at jeg drikker min egen modermælk eller smører mig med tis for “the good of it” – men så fred da være med det.

Jeg havde en fest med at læse alle jeres kommentarer igår og se at indlægget åede op på 2700 læsere mod et gennemsnit på normalt 1000-1500.

De her kommentarer er altså priceless (indsæt hulkegrædende smiley)

skaermbillede-2017-04-02-kl-17-51-30 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-51-47 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-52-01 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-52-10 skaermbillede-2017-04-02-kl-17-52-20

Nå men, år jeg er færdig med at grine over min egen joke her, så tænker jeg faktisk, at jeg ville høre om ikke, I skulle tage at fortælle mig, HVAD I gerne vil have mere af her på bloggen…

Den del af indlægget igår var faktisk ikke en joke – Jeg kan godt skrive lidt om Beauty – også uden TIS;-) Jeg har også en del opskrifter og kunne måske også finde på at være mere blogger-agtig med feks Q&A´s og 10 random facts om mig – hvis I har lyst til den slags..?

Hvad savner I?

Er I her for at læse jordemoderstuff eller kunne I godt tænke jer noget andet?

Generelt har jeg lettest ved at skrive ud fra den inspiration min dag lige bringer -til den dag jeg har tid til at sætte mig til tasterne, men hvis I skulle bestemme, hvad mit æste indlæg skal handle om, hvad skulle det så være?

HIT ME?

 

 

 

s

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Fra fis (og tis) til alvor.. appeared first on MEYERMOR.