Skærmbillede 2015-08-12 kl. 11.15.18 PM

Det har været en sjov dag, nu jeg tænker over det – sådan tidsperspektiv mæssigt. Fortid, nutid og fremtid har været repræsenteret på en gang og på flere måder i løbet af dagen i dag.

Dagen startede med første skoledag for papsønnen. En stor dag. For mor og far, for ham. Og så for mig. På sidelinien. Dine. Mine, Vores og Alle de andre -Det er en af udfordringerne ved sammenbragt familie, der er en hel masse forskellige hensyn, som man skal jonglere i. Nogle gange er det nemt andre gange er det sværere, men heldigvis har vi mest af det første i samarbejdet omkring ham. Det er så nemt at lade sig forvirre, og irritere og lade misforståelser ødelægge samarbejdet, men det er faktisk nemmere, år man ikke gyder noget med fortolket betydning, men tager tingene oppefra og ned.

Man har jo et valg. Hun kan vælge at se mig som en ressource i hendes barns liv og jeg kan vælge at se hende, som det hun er. Barnets mor og mandens fortid (udover hendes smukke udseende og målrettede karriere). Det er klart, at jeg skal holde tungen lige i munden ind i mellem, men det forestiller jeg mig, at hun også skal og så er jeg egentlig ret stolt af, at vi kan få det til at køre så godt som det gør. Det er bare i det små med accept af hinanden og fokus i børneniveau, som en fællestur i Tivoli for hele familien, hendes glade deltagelse i Novas barnedåb, fælleskoordinering af ferie og samvær i udlandet og så har hun haft min den store dreng med lillebror hjemme på weekend nogle gange osv. Vi overdriver ikke, men kører det egentlig bare ret ukompliceret.

Nutiden er Nova. Nova lever i nuet. Nova ER nuet. Deraf hendes navn. Hun er vores lille NY. Og for Nova er alt nyt. Hendes glæde over alt nyt er udtalt og besmittende. Hun er en  lille stjerne. Min (og alle de andres) Stella Nova.

Fremtiden kom på tale senere da Peter, Nova og jeg kørte til Slagelse for at hente bil hos mekaniker. Køreturen gav anledning til at få snakket lidt om fremtidsplaner. Barselsophør, vuggestueplads, vores Asientur her til efteråret, mit fremtidige arbejde.

Pladsanvisningen gav os lange udsigter til en plads i den ønskede vuggestue, måske til foråret! Men det bliver ikke et uoverskueligt problem, da jeg har søgt -og fået, 2 års orlov fra SAS. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig at være væk 2-5 dage af gangen (flere gange om måneden)  fra min baby, før hun er gammel nok til at forstå, at jeg kommer tilbage. Det betyder også, at jeg kan koncentrere mig om min profession, mine timer på Herlev Fødegang, mit private jordemoderi og så selvfølgelig bloggen her og alle jer, der læser med.

Og det er jeg rigtig glad for! Både at jeg får mere tid til at skrive og at I læser med:-)

Faktisk er der efterhånden så mange, der læser med, at Meyermor er blevet opgraderet til Premium status hos Bloggersdelight. Det betyder, at bloggen nu er blandt de 250 største på deres platform!

-Det gør det lidt sjovere at skrive om fortid og nutid i fremtiden:-)

Tak for nu;-)

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Fortid, nutid og fremtid… appeared first on MEYERMOR.