Fars dags gaven til manden der elsker at spare tid og penge.

Fødsel

img_4456_red

Fotograf Jeppe Zabel fra Lillesmil

Indlægget er reklame for byRavn.

Jeg har en dejlig mand. Det er nemt for mig at sige i dag, efter en skø mors dag igår, som du kan læse om her. Morheidis mors dag. Veninderne sørgede for at sende manden over efter blomster til mig og de står her på mit bord og dufter dejligt. Solen skinner og han sidder her ved siden af og arbejder hjemme. Måske er det blomsterne, måske er det vejret, men han er lige lidt dejligere i dag og jeg får lyst til at forkæle ham med en kærlig hilsen til fars dag her den 5. Juni.

Men hvad er det med mænd og gaver…? – er det bare mig eller kan de ikke bare være skide svære at finde gaver til?

Altså, kvinder! De er jo verdens nemmeste at forkæle.. Blomster, smykker, hudpleje eller behandlinger, det kan man aldrig gå galt i byen med… Men mænd.. hvad giver man dem?

Jeg skal være ærlig og indrømme, at det er ikke det store jeg gør ud i det her med at forkæle min mand – altså ud over det sædvanlige med at se godt ud og holde børn og hjem og være en drøm af en kone selvfølgelig 😉 og selv år jeg har forsøgt er det ikke altid at succesen er inkluderet Kære-ste, det er tanken der tæller..…… vi har ikke kørt det store gavebudget på hinanden siden vi købte lejlighed, og jeg HAR givet ham både t-shirts og skjorter i år.- Og så har jeg faktisk også overrasket med at få hans Bullitt cykel forårsklar, ved en ordentlig omgang hos cykelhandleren, hvilket faktisk næsten gav ham tårer i øjnene…

Men ELLERS er det ikke nemt at imponere manden, der har nok. Og mest af alt bare ønsker sig, at jeg sparer på pengene.

Og apropos det! Så var det her jeg fandt “øglen” til hans fars dags overraskelse.

For ER der noget, der går lige i min mands hjerte, så er det tanken om at spare penge, imens han har travlt med at tjene dem. Problemet er bare, at han ofte har så travlt med netop dét, at det koster ham nogle dummebøder ind i mellem..

Som feks år han mister sin telefon, pung eller øgler. Ærgerlige penge!

Så nu har jeg fundet en gave, der skulle hjælpe på ovenstående.

img_0443

Nemlig en lækker øglering i læder fra byRavn,

img_0437

-som udover at være en fryd for øjet, også har den smarte feature, at man kan få trykt skrift i læderet. Og Ja der kan stå en lang kærlighedserklæring på op til 80 bogstaver, men der kan dælme også stå et telefon nummer og det tror jeg er lige netop den kærligheds – fars dags gave, som vil gå i hjertet på min mand.

img_0432

Om ikke andet er der da chance for at øglerne finder hjem til peterfars lomme, æste gang han mister dem, og det er i sig selv med til at hjælpe på kærligheden herhjemme 🙂

Jeg har valgt den sorte lædervariant med en ring  i gammel messing til ham, da det matcher hans computertaske og er et super lækkert råt udtryk! Og så har jeg faktisk også fået lavet en øglering til mig selv, for han er faktisk ikke den eneste, der har fart på herhjemme og meget gerne vil have chancen for, at øglerne finder hjem selv, skulle de blive efterladt et sted i byen. Til mig selv har jeg valgt den cognac farvede variant også med en ring i gammel messing.

Måske er det øglen til MorHeidis hjerte;-)

img_0447

Så er der bare tilbage at sørge for at involvere ungerne i projekt Fars dag, så de kan sætte i gang med de hjemmelavede yndlingsgaver asap.

Hvis du føler dig inspireret til at få en personlig farsdagsgave, så har jeg fået denne rabatkode at dele med jer til  www.byravn.dk

Med rabatkoden “FAR20” får du 20% rabat på gaven til FARS DAG. Rabatten gælder de populære TX-nøgleringe.

Håber I får en skø fejring af faderen til jeres børn og hey kommenter gerne med gode ideer til overraskelser på dagen ?

kh Morheidi <3

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Fars dags gaven til manden der elsker at spare tid og penge. appeared first on MEYERMOR.