img_7993

Reklame for Identiketter

 

Er jeg den eneste, der bliver mindet om min kronisk dårlig samvittighed, hver gang der kommer en reminder fra institutionen om venligst at gøre deres arbejde lettere og sikre at alt ynglens tøj har påført navn..?

Uf jeg krummer dagligt tæer, år mine øjne falder på sedlen, som hænger lige i øjenhøjde, som det første, år man træder ind af døren. Og dagligt lover jeg mig selv, at der skal da navn i det tøj! -hvor svært kan det være? Det er da virkelig, det mindste man kan gøre… Men alligevel bliver det ikke rigtig gjort..

Og til min egen fortrydelse også!

For så meget af det gode tøj har vi heller ikke.. Og så er det da super ærgerligt, at chancen for, at den lækre gule cardigan, som vi købte i Sverige i sommers, kommer tilbage i skabet, eller hvad med farmors hjemmestrik.. eller de sutsko, som søster selv købte og gav i gave til den lille… ?

Har vi ikke alle set de store mængder glemmekasse herligheder, der hvert år bliver givet til folkekirkens ødhjælp, og ved os selv tænkt, at vi ikke lige mangler noget, men hvis du alligevel kigger! UPS og så er det endda lige den der yndlings kjole, som ligger der!

Jeg har masser af gode grunde til at få sat navn i det tøj, men alligevel er langt under  halvdelen af tøjet mærket. For jeg har aldrig lige den der tekstil pen på mig, eller også er jeg bange for at sprittuschen trænger igennem og ødelægger materialet. Og så bliver det ikke lige til noget og jeg kan til stadighed fortsætte med at krumme tæer og dukke nakken for Børnehavens helt fair krav om navn i tøjet…

Og det er ikke fordi jeg ikke allerede havde hørt om muligheden for navnemærker, men for mig er der nogle gange umådeligt langt fra tanke til handling ud i den slags lifehacks… For jeg gider ikke lige at sætte mig ind i, hvordan man gør.

Men så fik jeg tilbudet om at lave dette sponsorerede samarbejde med Identiketter netop her til årskiftet. Og så gav det jo sig selv at lave et lille nytårsfortsæt -med navn i alt fremover.  – og så viste det sig at være skammeligt nemt!

skaermbillede-2018-01-03-kl-10-17-45

Hjemmesiden er super enkel. -Du vælger mærkatens figur eller udtryk, indskriver navn og evt nummer og vupti indenfor få dage ankommer konvolutten med de strygefrie navnelapper, som bare skal klistres på vaskeanvisningen eller et tøjmærke i tøjet og sidde 24 timer før det vaskes – Det gøres for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limets klæbende egenskab på mærket. img_7990

Og noget af det bedste ved de her identiketter er… at den der bestiller bestemmer hvad der skal stå.. og eftersom vi har en lille tvist om Bossens navn herhjemme, så giver det en ganske stor tilfredsstillelse, at se hendes navn, som jeg ønsker det, her uden fars Sørensen 🙂

Vil du også bestille identiketter og gøre det lidt nemmere for dig selv så hop ind på hjemmesiden www.identiketter.dk og bestil direkte.

img_7994

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post ..et nytårsfortsæt med navn på. appeared first on MEYERMOR.