img_0824

Efter mit lille natlige rendeszous med naturens fremragende overlevelsesmekanisme beskrevet her del et er der heldigvis ro over hele lejren resten af natten. … og meget langt ud på morgenen…

…og det meste af dagen…

og det er her den med forældrefri-fridag kommer ind..

For forældrene holdt fri i dag.. og år forældrene holder fri gør børnene faktisk også.. der har været en udbredt ro over hele lejren hele dagen. Måske i kraft af at mindstebebsen og mor her var ramt af eftervirkningerne af en voldsom omgang Roskilde syge, men også fordi der herskede en fuldstændig total accept af, at DENNE dag måtte godt spildes!

Nova FIK sin havregrød.. klokken 9.30..

..og ved 11 tiden blev hun også luftet.. af sin storebror..! de fik et kreditkort i hånden og så blev der bestilt morgenmad.. af den utraditionelle slags. Pizza, cola, Chips, slik og … hvad han ellers havde lyst til at købe OG kunne slæbe.. vindruer, chilinødder og nougat blev det til:)

Jeg kunne lige klare at sutte på et par Chips og spise lidt slik til min tiltrængte småsip af Coca cola.. jeg tissede først hen af ved 18-tiden… så dehydreret var min krop..!

Hele dagen stod den på fri leg.. af den vandrette-med-skærm slags.

Børnene syntes det var en fest!

Nova tullede rundt og hyggede sig og tog sig en laaaaaang middagslur fordi jeg lå ved siden af. Jeg fik set serier!!! Det er ellers ikke noget jeg normalt gør mig i, men jeg fik set op til flere timelange afsnit af “Thirteen reasons why”.

Storesøster så en hel sæson af Gilmore Girls og  kunne stolt proklamere at hendes mission om at have en hel dag i nattøj her i påsken var lykkes.

Manden fik plejet sine tømmermænd med O.J Simpson serie.. alle mand i hver sit rum..

Ved 18 tiden fik jeg mobiliseret uanede kræfter og fik lokket alle med ned til Nokken og på legeplads. Her blev det til en fodboldkamp inden de store fik lov at stikke hjem og begrave sig i deres egne navler igen.

På vej hjem købte vi ind til parisertoast til aftensmad og Hagendaas salty caramel icecream til dessert og … flere Chips og cola…

Vi lavede lige en fælles oprydder af hytten, hvor sønnen alligevel lige måtte have en enkel opsang for ikke at gide hjælpe til. Men så var det også nok opdragelse for i dag..

..så var det alle mand i stuen til mere fjernsynshygge..

Vi orkede ikke at putte Bossen så hun fik lov at hygge sig til hun støttede om på skødet af sin far ved halv elleve tiden..

Totalt syndens hule!

Og vasketøjet ligger urørt på badeværelset!

Slå den måske!

img_0822

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post En forældrefri fri-dag.. #2 appeared first on MEYERMOR.