img_2316

Jeg sidder hver eneste gang vi skal rejse og river hår ud af hovedet, år jeg pakker. Og får mega rejsefeber. Jeg er simpelthen SÅ bange for IKKE at have tænkt på det hele. Og MANGLE noget. Gud forbyde det!

Så nu kommer pakkelisten på skrift og så må vi se, om ikke det ender med at være en basisliste som kan bruges lige meget, hvor man skal hen.

Et sæt rejsetøj:

Det skal være blødt og behageligt i flere lag og helst i en mørk farve, så pletter ikke synes. Undertrøje. T-shirt. Langærmet. Hættetrøje. Bløde leggings. Lange tykke extra sokker, som kan bruges som sutsko, så man kan gå på toilet i strømpefødder og bare folde dem sammen og ned i tasken, efter landing.

Det er smart at pakke et ekstra sæt tøj i håndbaggagen, da Murphys lov gælder dobbelt i luften på et snævert sæde. Alt hvad der kan spildes, SPILDES ! Men ellers kan man faktisk tørre tøj enormt hurtigt i en flyvers meget lave luftfugtighed, så fortvivl ej, hvis det går helt galt.

Rejsetasken: Barnets rejsetaske! Er alfa og omega! Underholdning og ejerskab over indholdet gør vigtig og barnet vokser med opgaven! Pak den gerne sammen et par dage før afgang og stil den væk, så den er ekstra interessant på turen. Lav gerne et par indpakkede overraskelser med masser af gavepapir og tape omkring, som du har i din egen taske til kritiske tidspunkter. Og måske en helt personlig slikpose eller sin egen tyggegummipakke til take off og landing. (Nova formåede at gemme 3 stykker mini clickmix helt til hjemturen). Men ellers the usual stuff. Pixibøger, tusser, opgavesæt som feks et Frost hæfte (Affiliate link), legetøj, høretelefoner, læbestift, hårbørste, tandbørste, hårpynt, Uno, solbriller, biler, byggeleg som feks magformers (Affiliate link), evt et kostume (Affiliate link) så superhelten kan få luft under vingerne.

Men vigtigst af alt skal det alt sammen kunne være i barnets egen lille rygsæk.

Den her unicorn-bag fra Kids World er simpelthen for cute <3

skaermbillede-2018-05-01-kl-22-34-08

skaermbillede-2018-05-01-kl-23-00-26

Husk: Børnepanodil, plaster, Væk imorgen tabletter til når aircon’en driller og mandlerne hæver op, læbepomade, æsespray/saltvand, drikkedunk, sovebrille (som barnet kan få på og holde søvnen lidt længere, evt ørepropper og nakkepude. Og evt barnets babydyne, sutter eller nussedyr for tryghed – også selvom barnet egentlig ikke til dagligt bruger den slags (pånær sutter selvfølgelig, dem skal vi ikke gen-introducere, når først vi er færdige med dem… pheew! – Omvendt er det også tosset at afvende sut eller bryst lige inden en rejse), men igen gælder det om, at barnet føler sig set og kan tales ned og nusses om, når det hele er lidt træls på 10.time i en flyver..

Og tag en ble eller to med også selvom barnet er afvænnet. Hvis barnet falder i søvn uden at aftisse er det meget godt at kunne snige en ble på, eller måske sidder du, som jeg i 9 stive timer med en sovende bebs på brystet og overvejer at tisse i bleen selv… (indsæt presset emoticon med sved på panden) En ziplock pose kan også tisses i, i en snæver vending, hvis man er nyligt blefri og ikke har så lang varslingsperiode. (Den har reddet mig med storesøster i et supermarked overraskende nemt og uden spild..!)

Og ellers er håndsprit, skraldepose, papirlommetørklæder og vådservietter fantastisk overksudsagtigt at hive frem af tasken.

Bæreselen er efter min mening en absolut lifesaver, år det kommer til at rejse med børn. Og jeg kunne ikke leve uden min Ergobaby. (Affiliate link)

Nova har præsteret at falde i søvn i Hong Kong på vej til gaten og først vågne igen på den anden side af immigration i Vietnam. Det er en flyvetur på 3 timer og det var ind og ud af selen under flyvningen og op på mors ryg igen i fuld middagssøvn. – Da vi prejede en taxa i lufthavnen spurgte hun undrende “Mor skulle vi ikke flyve til Jetnam?”

skaermbillede-2018-05-01-kl-22-47-21

Klapvogn. Det kan godt betale sig at have en handy klapvogn med på turen. Den her mountain buggy er så lille, at den ikke bliver nuppet fra dig i gaten og sat i cargo rummet, med fare for at den ryger på baggagebåndet, frem for at få den udleveret ved døren efter landing. Find den her Mountain Buggy  (Affiliate link)

skaermbillede-2018-05-01-kl-22-52-53 skaermbillede-2018-05-01-kl-22-52-46

Pakkeliste

Underbukser, strømper, kondisko, sandaler, kasket/hat, badebukser, badedragt, badevinger, myggenet, soltop, sommerkjoler, nederdele, bukser, leggings, cardigan, trøje, nattøj. Sarong til solskærming over klapvogn eller på solstolen eller til at putte i i varmen.

Solcreme, tættekam (de skide lus skal ikke komme bag på mig)  babyolie som myggespray, Termometer. Probiotika (Affiliate link) til rejsemaven.

skaermbillede-2018-05-01-kl-23-18-31

Det er vidst alt hvad jeg lige kan hive op af lommen for nu, men kommenter gerne med jeres gode feriepakkeråd og så opdaterer jeg indlægget for eftertiden <3

Det er der sikkert mange der bliver glade for – i hvert fald mig <3

Kh Meyermor

Husk affiliate link er reklame link som giver mig en kommission af jeres køb. Prisen er den samme for jer, men jeg tjener 2-5% på al det salg, der kommer fra mig. Hvis jeg skal fortsætte med at maintaine bloggen er det ødvendigt, at jeg begynder at tænke lidt mere over at få indtjening for mit content. Til oplysning kan jeg fortælle, at jeg sidste år tjente 11 tusind kroner før skat og brugte 400 timer på den.. You make the math  Tak for forståelsen -og jeg skal nok love, at jeg ikke reklamerer for ting, jeg ikke kan stå inde for 🙂

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Den perfekte Pakkeliste til den tre-årige på rejsen appeared first on MEYERMOR.