Skærmbillede 2016-03-14 kl. 9.03.26 PM

Jeg får stadig lidt gåsehud år jeg tænker på det.. Det var som en dårlig drøm, hvor jeg pludselig befandt mig midt i det hele, hvor tanken om alle dem jeg elsker og skal passe på samtidig med min egen fysiske begrænsning og sårbarhed blev enormt tydelig..

Jeg er blevet spurgt om jeg vil tilbyde mine læsere muligheden for at vinde en FALCK Alarm via dette link og det har inspireret mig til at fortælle historien om den nat en tyv stjal min tryghed. Han fik ikke noget af materialistisk værdi, men det var lige ved at koste os så meget mere på det menneskelige plan.

Det var 3 uger før termin. Jeg havde det faktisk fantastisk -bedre end jeg havde turde håbe på. Var endnu ikke helt gået fra på arbejde, da jeg lige skulle have de sidste fødsler med inden et helt langt år på barsel væk fra den pulserende fødegang. Den sidste tid havde jeg ellers også brugt på at bygge rede og gøre klar til hjemmefødsel og jeg følte mig rigtig godt tilpas i både hjem, krop og sind.

Jeg vågnede ud på natten med de vanlige smertefulde plukkeveer der kom sig af en blære, der gerne ville tømmes. Da jeg havde forrettet min sag noterede jeg mig, at der var lys ude i opgangen.. Jeg undrede mig over, at der var nogen, der havde sin gang i opgangen en søndag nat ved 2-3 tiden og tjekkede så lige, at låsen var slået til. Listede den tunge krop tilbage i seng og de kolde fødder ind på mandens side og åede vist lige at falde i søvn, da jeg underbevidst registrerede noget…

Det æste jeg ved er, at jeg kigger lige direkte ind i en lygtes blænde og bag lyset kan jeg se hans skikkelse… Der står en fremmed lige bag glasdøren til mit soveværelse!

Og så går det stærkt.

Jeg hamrer hånden ned i brystet på min mand og råber PETER HVEM FANDEN ER DET!!! I samme moment farer Peter op som en trold af en æske og sætter brølende efter den mørke skikkelse, der får ben på nakken..

Jeg sidder rystet tilbage i sengen.. Heldigvis er alle vores store børn ikke hjemme.. Jeg skal kun koncentrere mig om den i maven..

Og så min mand!

Åh gud så kommer æste frygt.. Farer op og løber ud for at se, om jeg kan se dem i gården.. Og får ringet til politiet. Samtidig kommer hele 3 naboer ud, for at se hvad der sker.

Peter kommer tilbage. Han havde ikke ået ham, heldigvis! Men han havde forhåbentligt sat ham en ordentlig skræk i livet!

Politiet kom og vi fik lavet en rapport, der var jo ikke stjålet noget. Naboerne havde også været der og vi havde begge en følelse af, at vi havde reageret, som vi skulle, låsene blev udskiftet dagen efter så alt i alt, var der jo ikke noget at hænge fast i..

Men det var der jo alligevel.. For selvom jeg er lidt af en Bad Ass og generelt ikke vil lade mit liv styre af frygt, så var der alligevel noget, der ikke var som det skulle.

Skærmbillede 2016-03-14 kl. 9.10.36 PM

Der havde været en fremmed i min rede.. som en anden Skade havde han trampet rundt i mine fjer og forsøgt at bryde hul på mine æg.. Jeg følte mig som en solsort, der ikke ville kendes ved den fremmede lugt. Følte mig øgen og sårbar. Betvivlede min tryghed og vores families sikkerhed. Og selvom jeg ikke ville tillade det for meget gødning, kunne jeg ikke lade være med at se situationen for mig igen og igen.. og tankerne om hvad der kunne være sket trængte sig på.

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 1.47.54 PM

De første par dage måtte Peter med på min natlige foroverbøjede vandretur ud til toilettet og jeg skulle også lige tales igennem lidt adrenalin, der susede i mine årer, før jeg igen kunne lukke øjnene og ikke ligge og analysere lyde. Det krævede en del viljestyrke ikke at lade frygten tage over.

Heldigvis var børnene ikke hjemme og kom det først nogle gode dage efter, hvor stemningen havde lagt sig. Heldigvis skete der ikke noget. Heldigvis vågnede jeg. Heldigvis reagerede Peter. Heldigvis er tyveknægte som regel mere bange end os andre.

Jeg fik god hjælp og støtte og plads til at tale om det, så jeg kunne få lagt oplevelsen på hylden inden terminsdagen kom… og efter Nova kom til verden i selvsamme hjem er der ikke noget, der kan fjerne vores glæde og hjemmefølelse.

Men det handler om at være tryg i sit hjem og da især, år man starter familie, så jeg vil  gerne slå et slag for, at man kan få den tryghed gennem Falcks Alarm-ordning med fotoalarm og alarmskilt. Falck oplyser, at alarmskiltet i sig selv, nedsætter risikoen for indbrud med 70 % men fotoalarm er også med til at opklare flere indbrud og alarmordningen er en 24 timers service, som i den grad giver tryghed.

Deltag i konkurrencen om En Falcks Foto alarm til en værdi af 6759kr her

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 2.56.01 PM

Skærmbillede 2016-03-14 kl. 9.00.48 PM

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder afiliate links.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Den nat en tyv stjal min tryghed.. appeared first on MEYERMOR.