Iforegårs var en skø dag..

Jer, der har fulgt med på instagram, har nok forstået, at jeg var med journalisten og Meyerføderen Eline til et vigtigt møde i Århus, som gik godt og som betød, at vi havde noget at fejre!

Skærmbillede 2016-09-18 kl. 10.56.48 AM

Der kommer mere om det, år de sidste papirer er på plads… men hold da op, hvor kan jeg bare fortælle, at jeg pludselig følte mig meget voksen!

Nogle timer efter var jeg så heldig at blive sat af direkte til Bloggers fredagsbar på Blume i København. Og efter et par meget farverige drinks timer, var jeg pludselig ikke så skide voksen mere, men mest af alt bare en glad og sorgløs og meget yngre udgave af mig selv.Skærmbillede 2016-09-18 kl. 10.56.08 AM

Jeg var dog træt! Træt helt ind i knoglerne efter en lidt for spændt nat, som optakt til århusturen og et lidt for spændt nervesystem op til mødet, så med tanke på, at jeg dagen efter skulle være fandens voksen og ansvarlig -alene med 4 unger, gik jeg hjem i min gode seng før midnat..

Skærmbillede 2016-09-18 kl. 10.56.34 AM

Det var da voksent at sige farvel til det drinkskort!

Og jeg sov som et barn!

Og vågnede op til tanken om at være rigtig meget voksen og hygge rigtig meget om dem, der rent faktisk ER børn i det her hjem..

Men en ting er, at tanken kan være rigtig rosenrød og fluffy.. noget andet er sgu virkelighedens forringende filter.

.. Selvom jeg sørgede for lune boller og et lækkert morgenbord.. så hang drengene i deres skide I-pads, storesøsteren tog et lidt for langt bad og babyen er forstoppet, så det samme var humøret..

Behøver jeg sige at det overhovedet ikke var hyggeligt?

Ud af døren skulle vi og å et tog ned til momse i Ringsted.. Der blev jeg seriøst gammel!

Magen til mas at få fire unger til at spille.. Hvorfor er det, at 7 og 10 årige drenge skal holdes i hånden igennem morgenrutiner og ikke selv kan tænke sig til at få det skide tøj på? OG BØRSTE SINE TÆNDER SOM HVER ENESTE MORGEN -FOR-HELVED-HVOR-SVÆRT-KAN-DET-VÆRE!

Ja der blev talt med store ord ind over babyens brokkeri!

HYGGE-fucking-LIGT!

Sheit!- hvor kan man bare gå fra moderlykke til at ønske børn hen, hvor peberet gror på ingen tid.. Det må være det omvendte af børns temperament.. de går fra gråd til grin -vi går bare fra grin til gråd ind i mellem.. Sjovt nok er moderlykken proportionalt influeret af modersucces-følelsen og min succes denne morgen begyndte at svinde kraftigt ind i takt med toneniveauet i de ord, der kom ud af min mund.

Men vi kom da ud af døren.. bare med for lidt tøj på!

Temperaturen var faldet nogle grader og jeg var åbenbart den eneste forælder i Indre By, der ikke lige havde tjekket op på vejret inden afgang. Oveni det, var klapvognen stadig fugtig efter gårsdagens forsøg på at vaske baggårdens strinter-hunds markeringer af. Og år jeg så siger forsøg… så er der faktisk ikke noget som hundetis, der bare blusser op af at være fugtigt.. Pis oss!

SÅ jeg gik gennem byen lørdag formiddag med mine 4 frysende unger og en skrigende baby på en våd klapvogn, der stank af pis…

Fan-fucking-tastic YEAY!

Og så stod min mobils batteri af.. Murphys lov..!

Så måtte vi ind og købe billetter i kiosken.. Og jer der har små børn ved udemærket, hvorfor jeg ævner det her i min opremsning af, hvor udfordrende en dag det var.. Nova, der ellers var faldet til ro, gik straks bersærkergang.. og åede at få fingrene i en karamel stang, som hun kæmpede for med æb og klør. Og jeg skulle hilse og sige, hun er stærk den lille pige! Og stangen blev bare længere og længere, som vi trak i hver vores side.. Tilsidst måtte jeg brække hendes fingre op en efter en og tviste den skamferede karamelstang ud af hendes greb, til lyden af pigens dødsskrig.. jo jooo det var dejligt at være moderen her..

Mest af alt havde jeg jo bare selv lyst til at shoppe amok af trøst og lindring, men endnu engang måtte jeg være den voksne og tage de kedelige beslutninger. Det blev til vand og øddemix, (og den skamferede karamelstang, som jeg åd i smug) babyen faldt til ro og billetterne blev købt.. Og vi gik mod toget.. og så var drengene væk…!

Helt seriøst.. jeg havde bare lyst til at tude og give op og lægge mig hjem i seng i fosterstilling.. jeg duede jo ikke til det der motherhood og måske havde jeg også lidt tømmermænd eller var det feber…?

Vreden byggede sig op.. hvor fanden var de drenge. Helt ærligt! Bare fordi de havde fået lov at tage løbehjul med.. jordens dårligste beslutning… Vi ledte efter dem på hele Nørreport station.. Men uden skyggen af dem.. Storesøsteren lød pludselig meget som sin mor, som hun stod der og skældte ud over, hvor uansvarlige de drenge var og hvilken konsekvens det måtte få.. Jeg betragtede mig selv hende og krummede tæer.. åh vi skal også bare være lidt sødere mod hinanden, men det er fanme svært, når der er så mange at holde styr på…. apropos, hvor ER de skide drenge henne.. Jeg nåede lige at blive bekymret, da jeg så min store drengs øjne fange mig gennem ruden fra kiosken.. OMG står I stadig derinde??? Ja de stod da pænt og ventede for jeg havde jo hjulpet de der kinesiske turister og… lang historie kort! VI KOM PÅ TOGET! babyen hyggede med sin bog og vores snacks og drengene fik deres skideipads og jeg fik lidt ro til mit hovede..

Momse hentede os. MIN MOR hentede os og endelig! Kunne.jeg.være.lidt.datter!

Vi fik spist og puttet babyen, drengene legede og pigerne fik set vild med dans og fladet ud på sofaen.. ahhh jeg var lige ved at døse hen på sofaen.. Da det bankede på. Nå ja min mor havde jo inviteret min far til at kigge forbi!

Og så kom min far til kaffen en øl. Han drikker den helst af glas, lidt fin er man vel på den, den gamle:-) Jeg elsker, at jeg vidste, han drikker den af glas..  i det hele taget så elskede jeg at sidde der ved bordet, imellem min mor og far.. lytte til gamle røverhistorier.. høre lyden af deres stemmer.. Min mors hårdhed krydret med humor, liv og skæve bemærkninger og min fars lattermildhed og varme. Der i min mors lille rækkehus på Lars Tyndskids mark, blev jeg pludselig barn for en stund.. og sørme om ikke min far havde en gave med til ungerne.. tænk engang det betyder så meget for mig, at jeg ikke kunne få en større gave selv..

Og så gør det ikke noget, at alt ikke er perfekt, at vi er en broget familie, med hver vores plusser og minusser… At der er murphy dage, hvor alt går galt og hjemmet sejler og børnene hænger i deres Skideipads og man ikke får grebet dagen…

Det er slet ikke alt det ydre, der tæller, men i stemningen at kærligheden findes, mærkes og huskes.

Og stemningen kunne ikke være bedre..

Børnene legede og MIN far hjalp MIN mor med at lappe cykel..

Skærmbillede 2016-09-18 kl. 11.19.45 AM

Det er ikke første gang at Murphy skider på mig, så hvis du har brug for at læse om det ikke så perfekte motherhood så tjek de her ud

Prut på tværs..! (i mit indre univers..)

Sur fis og anal fis-sur

Rød røv og håret tilbage

Weekend i Novas vilje

Jeg har sejret af helved til

Når baby (og de andre børn) kommer imellem os..

Kære Mor, her er mit livs første nytårsforsæt !

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post De voksne kan også ….være børn.. appeared first on MEYERMOR.