Velkommen til

Jordemoder Heidi Meyer og Meyermetoden

Meyermetoden er meget mere end en teknik, det er en hel tilgang til at finde den gode fødsel til jer – i jer!

One size doesn´t fit all, når det kommer til fødselsforberedelse. Derfor er Fødsel i Fokus med Meyermetoden en skræddersyet fødselsforberedelse, som er baseret på jer. Dem I er og hvad I kommer med og hvad der er en god fødsel for jer.

Jordemoder Heidi Meyer arbejder primært med privat og terapuetisk fødselsforberedelse, hvor hun tager udgangspunkt i dig/jer i forhold til Meyermetodens unikke sammensætning af viden i psyko, smerte og fødsels-teori. Der indledes med en `Trigger-afklaring´, hvorfra der arbejdes med en personlig fødselsforberedelse med udgamgsunkt i jer, med henblik på at favne jeres individuelle sårbarheder og ressoucer i forhold til den kommende fødsel.

Fødsel i fokus med Meyermetoden tilbydes også i hold-forløb, hvoe Heidi Meyer selv underviser minimum 2 sessioner på alle forløb. Her er der endvidere aldrig mere end 5 par i gruppen, så der er tid og plads til at favne jer alle.

Heidi Meyer arbejder intuitivt og terapeutisk med fokus på familiens samlede trivsel og kan endvidere bookes til Coaching, Supervision, Terapi, Ammerådgivning, Fødselsmodning, Efterfødselslanding, Babyhviskerbesøg og kropslige behandlinger med Meyermetoden.

Tag et kig rundt på hjemmesiden og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Jordemoder Julie svarer hurtigt på info@meyermetoden.dk

Heidi svarer når hun har kontortid på heidi@meyermetoden.dk

Og du kan fange os på telefonen i telefontiden hver mandag fra 8-16 

Og ellers er du velkommen til at booke dine tider eller en opringning direkte i Heidis kalender på siden YDELSER 

Tlf: 26740201