COVID-19 information

Opdateret 22. februar 2021

 

Jeres tryghed er Meyermetodens højeste prioritering. Derfor følger vi retningsliner og myndighedernes anbefalinger. 

Privatklinikker er ikke underlagt forsamlingsloft, men vi følger afstands og hygiejneforskrifter for at passe godt på jer. Sådan influerer Lockdown Meyermetoden:

  • Vi har stadig fremmøde ved private konsultationer og fødselsforberedelse.
  • Alle hold er lavet om til minihold med max 3 par.
  • Mine kurser bliver hurtigere booket end førhen, så tilmeld dig i god tid
  • Jeg tilbyder fuld refundering og ombooking for at sikre tryghed og at ingen møder op ved mistanke om eksponering eller symptomer.
  • Alle hold kan ombookes til online materiale med en privat session til teknikker. Få mere information om hvert forløb, samt book direkte her
  • I bedes møde op bærende mundbind, hvis I ankommer til en gruppe session. Mundbindet kan tages af, når I har sat jer godt til rette. Vi spritter hænder regelmæssigt, holder god afstand og der er ingen forplejning.
  • Når vi er sammen så vær opmærksom på at holde afstand. Venligst vask eller sprit hænder, når du træder ind og ud af klinikken, der vil være håndsprit tilgængelig. Du kan få engangs mundbind (gratis) eller købe et visir ved ankomst, der bedes bæres, når du bevæger dig rundt. Når du sætter dig ned kan du tage det af. 
  • Det er også vigtigt at understrege at du selvfølgelig ikke må deltage hvis du har covid-19 symptomer – husk du kan deltage online og går ikke glip af din undervisning da jeg gerne konverterer dit forløb til et online forløb – se mere her

Ovenstående opdateres løbende, idet de seneste officielle anbefalinger fra myndighederne ændrer sig.

Jeg beklager selvfølgelig, at det skal være så omstændigt, men jeg håber I værdsætter og forstår, at vi skal passe godt på jer alle i denne tid. Og jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at få en god tid sammen.

Jeg glæder mig til at vise jer ind i min føde-verden, hvor det ikke betyder noget, hvad der sker ude i den store verden, så længe vi har hinanden og en god fødselsforståelse og teknikker bag os <3

Tusind tak for jeres forståelse!

 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål vedrørende restriktionerne eller forløbene kan du kontakte mig her