12239409_10153251192911094_7037512890318548887_o

Øv… det er sgu lidt af en våd afklaskning at gå direkte fra sol og sommer til vinter og mørke..

..babyen klarer det fint.. Udover hendes aircon-forkølelse, der nu er til et fullblown 11 tal er hun back on track.

Flyveturen gik rimeligt smertefrit. Hun holdt lige lidt rejsefest 1 times tid (kl. 01-02), men begrænsede sig til indsmigrende flirten med rækken bag os og leg med søster og brormand der sad og så film. Min hjerne lukkede ned for samtlige funktioner på ær muskelmekanismen i mine arme, der sørgede for at holde hende i vater, imens resten af min krop påbegyndte en much needed søvn efter hendes hærgren hele dagen..

Skærmbillede 2015-11-27 kl. 12.27.56 PM

Instagram update kort inden afrejse

Til sidst fik jeg hende til at give slip ved at vise hende, der ikke var nogen vej udenom end at ligge i mine arme med sin dyne og en sut. Hun gav sig hen efter kort kamp og sov så rimeligt indtil lyset blev tændt 2 timer før landing. Det var jo fint nok, så var der ro.. men søvn det bliver det sgu aldrig rigtigt så meget til for en voksenkrop i et turistklassesæde.. og da slet ikke med en bebs i armene. Jeg tog hende i bæreselen og kunne hvile mine arme nogle af timerne, så gik det lige.

Vi landede klokken 6 morgen, blev hentet af Peterfar -ahhhh. Værsgo! Your controls! (man skal måske være ansat i flybranchen for helt at nyde den metafor, men mon ikke pointen træder frem).

Nova faldt i søvn i bilen og fik sig i alt en god times søvn, hele vejen hjem og imens vi pakkede kufferter om og gjorde klar til at bo i Svigers hus weekenden over -og så vågnede hun til sin gru i sin tremmeseng!! Det huede hende ikke!

Den kamp tager vi år vi er tilbage under eget tag igen og afklimatiserede og klar…

Ellers passede det damen fint at være hjemme og hilse på alle sine gamle venner igen. Der er blevet leget igennem!

Da vi kørte til Roskilde sidst på eftermiddagen tog hun en lur mere, men vi vækkede hende med vilje, -fra en meget tung søvn, da vi var fremme igen. Hun var ikke meget for at sætte gang i mekanikken igen, men Farmor og Farfar fik smilene frem og så var der lasagne og ærter at vågne på. Det blev nu mest til ærter og ærter for hendes vedkommende..

Men lang historie kort. Vi gik i seng klokken 8 og bortset fra et opvågningsforsøg ved 4-5 tiden, som jeg fik afværgret ved ca 4-6 gange bryst og så tilsidst en flaske, så sov hun videre til klokken 8 og har siden været på dansk tid..

SÅ det var jo rimelig peace of cake..

Det var til gengæld virkelig piece of shit at komme hjem til vejret, mørket og hverdagen… Og til hverdagens påklædning til vejret og mørket..! Jeg føler ikke jeg har noget tøj, der matcher årstiden og jeg har overhovedet ikke overblik over, hvad vi har brug for til Nova til vinteren og til vuggestuestart.

Og jeg kan slet ikke overskue tanken om at begynde at arbejde..!

Og at det snart er JUL! Hvor kom det fra?

Black Friday min bare..  Jeg ville ikke vide hvor jeg skulle starte!

Jeg sad i går og kiggede på nedenstående hjemmesider, med mange gode tilbud, men følte ikke lige at jeg kunne retfærdigøre at deltage i forbrugsfesten ovenpå 6 ugers feriebudget… jeg vil i stedet iklæde mig gode ferieminder og varme mig på vores dejlige oplevelser…

www.nelly.com

www.asos.com

www.zalando.dk

www.ellos.dk

Boozt.com

www.stylepit.dk

www.hunkemoller.dk

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Black hverdag… appeared first on MEYERMOR.