image

Katrine har delt sin ammekamp med os, læs her hvordan hun kom igennem en svær ammeopstart med ammebrikker, lanolin og brystpumpe.

Jeg har aldrig kunnet forestille mig andet, end at jeg selvfølgelig skulle amme.

Så det kom helt bag på mig at det ikke bare gik helt problemfrit, men at vi faktisk skulle bøvle en del med det. Mig og den lille.

Han kunne ikke krænge underlæben og suttede derfor skævt. Det gjorde faktisk rigtig ondt at lægge ham til en hudløs brystvorte. Så købte vi ammebrikker og det virkede fantastisk.  Og sårene helede med Lanolin.

Herefter har jeg oplevet gentagne gange at det ene bryst går i stå, hvorfor det andet overproducerer og bliver ømt og knudret.

Jeg lejede en Armeda brystpumpe på Apoteket.  Det var noget bras.  Den hiver i brystet og stimulerer ikke særlig godt.  Jeg fik blålige sugemærker på brystvorten.

Herefter prøvede jeg en Medela pumpe fra et privat firma.  Den er så god! 4. gang vi havde behov for en pumpe, besluttede vi at købe, da vi efterhånden havde brugt mange penge på at leje.

Jeg er helt vild med at amme.

Jeg syns det er så fantastisk at jeg, blot ved at lægge ham til brystet, kan give mit lille barn mad og tryghed. Så for mig har det været det helt rigtige at fortsætte! Og jeg har ikke været I tvivl om at det var det hele værd. Når han ligger der og har det så godt,  så betyder de lange nattetimer med brystpumpen intet.

Jeg ville gerne af med suttebrikkerne, men det er endnu ikke lykkedes, og så skide være da med det. Har bare købt flere sæt, så jeg ikke skal op om natten for at skolde dem 😊

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & BLOGLOVIN’

The post Ammemandag, Katrines ammekamp gennem sår og knuder. #Minammekamp appeared first on MEYERMOR.